Remembering The Oldies! The Osmonds!

Cautam zilele trecute un cd pe care scrisesem primul film din seria Twilight, cum sunt momentan absorbita de carti foarte mult, voiam sa fac o mica comparatie cu filmul….dar dau peste un dvd unde aveam melodii ale formatiei The Osmonds…si astfel imi amintesc de perioada in care ascultam doar asa ceva….si imi zic hey! iata ca despre ei chiar am ce sa scriu pentru ca au fost epici…desi nu multi si-i mai amintesc si la vh1 nu mai sunt difuzati asa  de mult(cel putin la cel pe care il prind eu), nu cred ca strica putin de remember the time, like our beloved and by now lost genius Michael Jackson sang.

Asa ca azi o sa va plictisesc putin cu foarte simpaticii si exceptional de dragutii baieti din formatia The Osmonds. Formatia a fost si inca mai este si azi o afacere de familie, pentru ca toti membrii familiei Osmond s-au implicat, de la productie pana la activitatea scenica. Formatia a inceput initial doar cu fratii cei mai mari: Alan, Wayne, Merrill si Jay, ca mai apoi sa li se alature si Donny si Marie Osmond. Dar cum toata povestea despre formatie si despre familie se poate citi all over the internet nu va plictisesc cu prea multe detalii. E nevoie de o mica tastare cu numele de The Osmonds si marea si mereu failibila Wikipedia o sa va ofere toate detaliile.

Singurul lucru care dovedeste geniul si valoarea unui lucru sau unei persoane este insusi lucrul sau insasi persoana. Asadar va sa savurati vocea dulce a lui Donny sau vocea suava a Marei sau chiar sound-ul nebunesc al melodiei Crazy Horses…..imi pun mari sperante ca vor reusi sa va cucereasca asa cum m-au cucerit pe mine.

Dar pentru o poveste mai romantica a formatiei si a familiei The Osmonds va recomnad cu caldura filmul difuzat de Hallmark:http://www.imdb.com/title/tt0269677/.

 

 

 

 

May the Crazy Horses catch you!!!!!!!!! Yaaaaaaaa!!!!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s